OBS Ders Seçim Kılavuzu ve Müfredat Dışı Ders Talebi Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

OBS sistemi ders seçim kılavuzuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İleri Enerji Teknolojileri ABD Programı müfredatı dışında diğer Enstitülerimiz bünyesinde açılan derslerden almak isterseniz aşağıda yer alan dilekçeyi doldurup 23 Şubat 2024 Cuma gününe kadar tet@yildiz.edu.tr adresimize göndermeniz gerekmektedir.

Dilekçenizi doldururken almak istediğiniz dersin adını, kodunu ve hangi enstitüye ait olduğunu yazmayı unutmayınız. Dilekçeye çevrimiçi imza atıp PDF formatında gönderebilirsiniz. İşlem sonucu hakkında bilgi e-posta ile tarafınıza iletilecektir.

Farklı ABD'da öğrenim gören öğrencilerden İleri Enerji Teknolojileri ABD Programı müfredatından ders almak isteyenler olması halinde bölümünüzün sekretaryasına dilekçe ile başvuru yapmalısınız. Bölümünüz talebinizi bağlı bulunduğunuz Enstitüye iletecektir. Detaylı bilgiyi bağlı bulunduğunuz Enstitü ve Bölümünüzden alabilirsiniz. Örneğin Makine Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans öğrencisiyseniz dilekçenizi Makine Mühendisliği Bölümüne vermelisiniz. Bölümünüz dilekçenizi Fen Bilimleri Enstitüsüne iletecektir.

Not: İleri Enerji Teknolojileri ABD Programı müfredatı dışında yer alan derslerden en fazla 2 adet ders seçilebilir.

Başarılı bir akademik dönem geçirmenizi dileriz.