2023-2024 Güz Yarıyılı Tezli YL ve Doktora Programları Asil Kayıtlar Hakkında

Temiz Enerji Teknolojileri Enstitüsü

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Başvuru Değerlendirme Sonuçlarının İlanı

2023-2024 Güz Dönemi Lisansüstü Başvuru Değerlendirme Sonuçları

2023-2024 Güz Dönemi Lisansüstü Program Başvuruları Değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Adaylarımızın başvuru yapmış oldukları programlara ait aday değerlendirme listelerindeki sıralamaları, genel değerlendirme sonucunda almış oldukları nihai puanlara göre sistem tarafından otomatik olarak belirlenmiştir. Değerlendirme sonuçlarına başvuru yapmış olduğunuz https://obs.yildiz.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden ve burada yer alan listeden ulaşabilirsiniz.

Çevrim içi kayıtlarla ilgili hususlar

Asil kayıt hakkı kazanan adaylar, 11.07.2023 (10.00)  – 13.07.2023 (12.00) tarihleri arasında kayıtlarını OBS üzerinden çevrimiçi olarak KENDİLERİ yapacaklardır. Süreçte sorumluluk adaya aittir.

OBS kayıt kılavuzu için Tıklayınız.

Adayların belge/bilgi doğrulama süreçleri başvuru esnasında tamamlanmıştır. Bu sebeple kayıt sürecinde belge yükleme işlemi olmayacaktır.

Başka Bir Lisansüstü Tezli Programda Kaydı Olanlar

YÖK mevzuatı gereği aynı anda iki tezli lisansüstü programına kayıt yapılamaz. YÖK sisteminde tezli lisansüstü kaydı bulunan adayların diğer üniversitedeki kaydını kayıt tarihleri içerisinde sildirmeleri gerekmektedir. Kayıtlı olunan diğer Üniversitedeki tezli lisansüstü programlarının kayıt silinme bilgisinin YÖK sistemine işlenmesinde gecikme yaşanması durumunda; Üniversitenizden kayıt sildirme işleminin başlatıldığına dair elektronik olarak doğrulanabilir veya ıslak imzalı ve mühürlü belgenin tet@yildiz.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Yedek Kayıtlar

Asil kayıt sonrası boş kalan kontenjan kadar yedek değerlendirme yapılacak ve kayıt hakkı tanınacaktır. Akademik lisansüstü kayıt takvimde yer alan yedek kayıt tarihlerinde aynı şekilde yedek kayıt hakkı kazanan adaylar OBS sistemine giriş yaparak kayıtlarını KENDİLERİ yapacaklardır. Sisteme giriş yaparak verilen süre içerisinde kaydını gerçekleştirme sorumluluğu adaya aittir.

Sorularınız olması halinde tet@yildiz.edu.tr adresimizle iletişime geçebilirsiniz.