Müfredat Dışı Ders Seçimi Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

İleri Enerji Teknolojileri ABD Programı müfredatı dışında diğer Enstitülerimiz bünyesinde açılan derslerden almak isterseniz aşağıda yer alan dilekçeyi doldurup 29 Eylül 2023 Cuma gününe kadar tet@yildiz.edu.tr adresimize göndermeniz gerekmektedir. Dilekçenizi doldururken almak istediğiniz dersin adını, kodunu ve hangi enstitüye ait olduğunu yazmayı unutmayınız. Dilekçeye çevrimiçi imza atıp PDF formatında gönderebilirsiniz. İşlem sonucu hakkında bilgi e-posta ile tarafınıza iletilecektir. Farklı Enstitülerde öğrenim gören öğrencilerden İleri Enerji Teknolojileri ABD Programı müfredatından ders almak isteyenler olması halinde kendi Enstitü yetkililerine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Detaylı bilgiyi öğrenim gördüğünüz Enstitüden alabilirsiniz.

Not: İleri Enerji Teknolojileri ABD Programı müfredatı dışında yer alan derslerden en fazla 2 adet ders seçilebilir.

Başarılı bir akademik dönem geçirmenizi dileriz.